Španščina – slovarček

Španščina – slovarček

book
Knjiga
9,90 EUR

Pred vami je povsem nov žepni dvojezični špansko-slovenski slovarček, v katerem boste našli vsakodnevno besedišče iz sodobne španščine. Slovarček vam ne bo prišel prav samo na potovanjih in v službi, temveč tudi pri učenju španščine v šoli ali na jezikovnem tečaju. Pomagal vam bo pri sporazumevanju v vsakodnevnih situacijah ter natančnejšem izražanju in boljšem komuniciranju.

Gesla in prevode smo skrbno izbrali, da bi v slovarček vključili najpogosteje uporabljene besede tako iz knjižnega (vključno s pogovornim) kot neknjižnega jezika. Pri obdelavi gesel smo uporabili najnovejše španske enojezične slovarje (Diccionario de la Real Academia Española, Diccionario de Salamanca, Clave, Gran Diccionario de Uso del Español Actual in druge). Namesto številnih izrazov, ki so danes bodisi zastareli bodisi se ne uporabljajo, vam naš slovarček ponuja veliko novih pojmov in terminov, ki se v današnjem času pogosto uporabljajo.

Da bi bil slovarček kar najbolj uporaben, boste poleg prevodov v njem našli tudi druge dodatne informacije, opombe in slogovne oznake pa vam bodo pomagale izbrati najprimernejši izraz. Veliko ustaljenih izrazov in primerov vam bo pokazalo, kako besedo ali sintagmo najboljše uporabiti v stavku.

Prepričani smo, da se bo žepni slovarček španskega jezika izkazal kot koristna pomoč.    

Bibliografski podatki

ISBN978-961-94195-4-0
Vezavalepljene mehke platnice, zaobljeni robovi
Format85 x 122 mm
Število strani656
Izdaja1.