Italijanščina – slovarček

Italijanščina – slovarček

book
Knjiga
9,90 EUR

Povsem nov dvojezični italijansko-slovenski slovarček, v katerem boste našli vsakodnevno besedišče iz sodobnega italijanskega jezika. Prav vam ne bo prišel samo na potovanjih in v službi, temveč tudi pri učenju italijanščine v šoli in na jezikovnem tečaju. Pomagal vam bo pri sporazumevanju v vsakodnevnih situacijah ter natančnejšem izražanju in boljšem komuniciranju.

Gesla in prevode smo skrbno izbrali, da bi v slovarček vključili najpogosteje uporabljene besede tako iz knjižnega (vključno s pogovornim) kot neknjižnega jezika. Gesla smo obdelali z uporabo najnovejših italijanskih enojezičnih slovarjev priznanih izdajateljev (Zanichelli, Garzanti, Devotino – Mondadori, Treccani in drugih) in zaupanja vrednih spletnih virov. Namesto številnih izrazov, ki so danes bodisi zastareli bodisi se ne uporabljajo, vam naš slovarček ponuja veliko novih pojmov in terminov, ki se danes pogosto uporabljajo.

Da bi bil slovarček kar najbolj uporaben, boste poleg prevodov v njem našli tudi druge dodatne informacije, opombe in slogovne oznake pa vam bodo pomagale izbrati najprimernejši izraz. Veliko ustaljenih izrazov in primerov vam bo pokazalo, kako besedo ali sintagmo najboljše uporabiti v stavku.

Prepričani smo, da se bo žepni slovarček italijanskega jezika izkazal kot koristna pomoč.

Bibliografski podatki

ISBN978-961-94195-3-3
Vezavalepljene mehke platnice, zaobljeni robovi
Format85 x 122 mm
Število strani656
Izdaja1.