Happy Hoppy English for children

Happy Hoppy English for children

book
Knjiga
12,90 EUR

Happy Hoppy prebiva v majhnih otroških knjižnicah. Gre za slikovni učbenik, ki na 40 straneh ponuja osnovne besede in fraze z osnovnih tematskih področij ter preproste pesmice za predšolske otroke in otroke do 11. leta starosti (barve, računanje, družina, živali, vreme, hrana, oblačila, občutki, prazniki itd.).

Najpomembnejši del te publikacije pa se skriva takoj na začetku, na notranjih platnicah, kjer boste našli avdio zgoščenko s 26 tematskimi pesmicami in preprostim avdio slovarjem z glasom maternega govorca. Otroci bodo tako izpopolnjevali pravilno izgovorjavo in si povsem naravno zapomnili najpogostejše fraze, posebej prek ponovnega in naravnega poslušanja.

Knjigo bi naj uporabljali predvsem kot spremljevalno slikovno in besedilno gradivo zgoščenke (vsebuje besedila vseh pesmic in transkripcijo posameznih besed), torej kot jasno napisano praktično in zabavno knjižico, ki jo lahko vedno vzamete s sabo in ki bo zahvaljujoč trdim platnicam brez težav »preživela« tudi vsakodnevne otroške norčije.

Bibliografski podatki

ISBN978-80-7508-105-6
Vezavatrda
Format147 x 210 mm
Število strani40
Izdaja1.