Happy Hoppy kartice I: Barve in številke

Happy Hoppy kartice I: Barve in številke

Kartice z ilustracijami za zabavno in preprosto učenje angleškega jezika. S kompletom 52 kartic Happy Hoppy se boste z lahkoto naučili osnovnih angleških besed (barve, živali, številke, oblike...). Na vsaki od njih boste našli izraz, sestavljen iz nekaj besed, zahvaljujoč neobičajnim kolokacijam besed pa si boste te tudi lažje zapomnili. Učenje s pomočjo kartic je preverjena metoda učenja tujega jezika, in če jih boste vedno imeli pri roki, vam bodo zagotovo prišle prav ob številnih priložnostih.

izdaja: 1.
strani: 55
format: 57 x 87 mm
ISBN: 978-807-50832-1-0
cena: 6,90 EUR
Vsebina
  • 55 obojestranskih kartic formata 57 x 87 mm
Galerija
Dodatne informacije

Učenje s pomočjo kartic je preverjena metoda učenja tujega jezika. Z njimi se lahko sami, v paru ali skupini igrate najraznovrstnejše jezikovne igre. Če jih boste vedno imeli pri roki, vam bodo zagotovo prišle prav ob številnih priložnostih, besede pa si boste lažje zapomnili tudi zaradi ilustracij Ane Lenjicke.

Nasvet za učenje:
Poglejte zeleno (slovensko) stran in poskušajte izraz prevesti, nato pa svoj odgovor preverite na rjavi (angleški) strani. Če ste odgovorili pravilno, karto odložite in vzemi naslednjo. Če ste odgovorili narobe, pa na glas ponovite angleški izraz in karto vrnite v sredino kupčka.